ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

واکنش شهردار تهران به ادعا‌های مدیرعامل ایران خودرو

واکنش شهردار تهران به ادعا‌های مدیرعامل ایران خودرو شهردار تهران به اظهارنظر مدیرعامل یکی از خودروسازی‌ها مبنی بر پرداخت نشدن پول اتوبوس‌های تولید شده توسط شهرداری تهران واکنش نشان داد و گفت: ما هم پرداخت نقدی و هم تهاتر با ملک داشتیم
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 10
کد خبر: ۲۲۷۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا زاکانی ظهر امروز- یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲- در حاشیه بهره‌برداری از ۲۲ بازار میوه و تره بار شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر ما پنج هزار دستگاه اتوبوس خریداری کرده‌ایم که دو هزار و ۵۰۰ دستگاه از تولید کننده داخلی و دو هزار و ۵۰۰ دستگاه از تولید کننده خارجی خریداری شده است.

او افزود: این اتوبوس‌ها کیفیت و قابلیت‌های بسیار خوبی دارند، اما ما اعلام کرده‌ایم که تولید داخل به اندازه نیاز ما نیست و نمی‌توانیم مردم را گرو بگیریم که چندین سال بعد اتوبوس‌ها را دریافت کنیم.

شهردار تهران با بیان اینکه ما طبق تعهدات پول را واریز کرده‌ایم و اتوبوس‌ها را تحویل می‌گیریم، تصریح کرد: اتوبوس‌هایی هم که از خارج از کشور خریداری کرده‌ایم با کیفیت وارد کشور می‌شود.

زاکانی ادامه داد: از دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده داخلی ۵۰۰ دستگاه برقی و دو هزار دستگاه با استاندارد‌های روز دنیا دیزل هستند.

او درخصوص اظهارنظر مدیرعامل ایران خودرو مبنی بر عدم دریافت پول از شهرداری برای تولید اتوبوس، تصریح کرد: ۱۷۰ دستگاه اتوبوسی که اخیرا از آن یاد شده است غیر از ۵ هزار اتوبوس اشاره شده است؛ به طوری که این اتوبوس‌ها قبلا خریدار شده بودند.

زاکانی اضافه کرد: تعامل بسیار خوبی با خودروساز‌ها داریم و در خصوص اظهارنظری که انجام شده ما اسمی از خودروساز نیاورده‌ایم، اما اعلام کرده‌ایم در حوزه کیفیت اگر اتوبوس‌های داخلی کیفیت داشته باشند، خریداری می‌کنیم که در این رابطه بیان نادرستی مطرح شده است.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه ما هم پرداخت نقدی و هم تهاتر با ملک داشتیم، گفت: پرداخت نقدی انجام شده و تهاتر هم جزو قرارداد بوده که ملک معرفی شده است، اما قیمت‌گذاری‌ها را براساس کارشناس رسمی اعلام کرده‌ایم که خودروساز از طریق کارگزاری برای قیمت‌گذاری عمل کرد و در مرحله بعد با کارگزاری به اختلاف خورده و شکایت کردند و خودشان محکوم شدند.

زاکانی افزود: از میان ۱۷۰ دستگاه اتوبوسی که خریداری شده بود باید بگویم که این دستگاه‌ها اشکالاتی داشتند که اشکالات را به مجموعه اعلام کردیم و گفتیم که ایرادات را رفع کنند. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار